Van egy bettám egy 5 literes akváriumban és mindig próbál valahova elbújni növény alá kő alá stb. Vettem neki egy házat de nem igazán akarja használni valamikor fogja?
majd egyszer kipróbálja a kis ingatlanát, és ha tetszik neki, akkor birtokba veszi
2018. márc. 29. 21:40
2/9 anonim válasza:
Az ugye megvan hogy 30 liter alatt tilos gerinces élőlényt tartani (segítek, a betta gerinces) és kő kemény állatkínzást csinálsz hogy ebben a dunsztosüvegbe tartod? Ebben kovászos uborka érzi egyedül jól magát, nem csoda hogy elbújik, valószínű élve rohad a saját sz*rjában.
De a legnagyobb vicc hogy teletömöd minden hülyeséggel ezt a kis poharat és a legnagyobb gondod hogy nem megy be a hülye házba amit vettél.
2018. márc. 29. 21:52
3/9 anonim válasza:
ne keverd a csigával
2018. márc. 29. 22:01
4/9 anonim válasza:
Ha nem megy bele, tegxél be pisai ferdetornyot, egy Colosseumot, hajóroncsot, esetleg egy búvárt. Valamelyik csak bejön neki. Az utolsónál ne felejtsd el a sisakot levenni, mert hol menjen be ha zárz.
2018. márc. 29. 22:17
5/9 anonim válasza:
Van egy jó ötletem.
Homokfúvóval marasd meg az üvegedényed teljes felületét, majd fúrass rá pár lyukat.
Aztán az egészet tedd át egy akváriumba, és akkor lesz egy 5 literes bujkálója.
2018. márc. 30. 05:23
6/9 Salx Narval válasza:
Inkább egy 40-50 literes akváriumot vettél volna neki, annak jobban örülne mint a kis háznak. 5-literben felnőtt halat tartani állatkínzás, te még ebből az élhetetlen közegből is elvettél egy darabot a házikóddal. Tessék venni legalább egy 30-40 literes fedett akváriumot és egy légpumpás szűrőt, cseh emelőt. A kis ház helyett telepíts élő növényzetet azt csalogatás nélkül is szeretni fogja.
2018. márc. 30. 07:59
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg nem 5 liter , hanem 50 litert akart volna írni a kérdező. Ha logikusan belegondolunk 5 literbe nem fér bele növény , házikó , kő.
Kérdező , nekem igaz bettám nincs , de más halaim igen. Vannak bújkálók az akváriumokban de nem minden hal meri egyből használni ! Türelem !
2018. márc. 30. 11:40
8/9 A kérdező kommentje:
Igen bocsi mindenkinek én írtam el. Utolsó köszi hogy kijavítottál igen 50 liter és abba van egy ház és pár növény meg vízmelegítő.
2018. márc. 30. 19:39
9/9 anonim válasza:
Igen persze elirtad! Addig miert nem szoltal errol amig a kedves valaszolo nem feltetelezte ezt? Jah hogy akkor jutott eszedbe hogy ez jó kifogás!!! ÁLLATKÍNZÓ! ÉS TE NEVEZED EZT AKVARISZTIKÁNAK! SZÁNALMAS! A HALNAK AZ LENNE A JÓ HA MEGDÖGLENE HOGY NE SZENVEDJEN SZEGÉNY MINIMUM 40 LITERBE 1 BETTA!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!