Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi baja lehet a Juwel T5 120...

AspireV3 kérdése:

Mi baja lehet a Juwel T5 120 cm akvarium vilagitasomnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem reg nyertem aukcion egy Juwel 260 literes akvariumot minden tartozekaval egyutt. Vettem hozza egy fenycsovet mert nem volt benne, es latom nem mukodik. Az egyik oldala egyatalan nem megy, a masik viszont neha vibral. Attol fugg hogy mozgatom epp. Nem nagyon ertek ezekhez, es ujjat se szeretnek venni. Fazis ceruzaval meg neztem hogy kapnak-e a foglalatok aramt. 4 foglalatbol 2 be van aram mind a ket lyukjaba a masik oldalt pedig az egyiknek alul masiknak felul jelzett a ceruza. Mi lehet a gond szerintetek?

2018. márc. 11. 17:07
 1/2 D.O.81 ***** válasza:

??? hát így egy kissé nehéz, de valószínűleg vagy érintkezési hiba van, vagy nem hagyományos fénycsőre van a kapcsolás kialakítva, hanem LED fénycsőre.

Esetleg kép a világításról?

Üdv.

2018. márc. 13. 08:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Elnezest a keso valaszert! A hiba megoldodott. A lampa test 2 csovet bir el. Az egyikbe nekem egy fake(kamu) lampa volt ami kulon aramrol ment (feher&kek) led cso. Ami nem csatlakozott a foglalatba. Masik oldalra meg vettem a fenycsovet es azert nem ment mert ezek sorosan vannak kotve mint a karacsonyfa izzok. Miutan tettem a masik oldalra is csovet tadaam mukodott.
2018. márc. 23. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!