200 literes akváriumba hány halat tartsunk?
ahogy felírtam:3 guppy(3 vagy 2 lány 1 fiú)
2 platti(1 lány 1 fiú)
3 xifo(2 lány 1 2 fiú)
4 p.harcsa(2 lány 2 fiú)
2 Black Molly(1 fiú 1 lány)
5 Zebradánió(3 lány 2 fiú)
Halászlé lesz??
Mert ez így az. Egy halat válassz, abból vegyél 10-12 darabot. A mellé tehetsz 5 pandaharcsát, két ancit és vége.
hidd el akik ide írnak azok nagyrésze tartott/tart aksit már jó pár éve,
és ense ajánlom h levest csinálj,
az h valami bírja a meleget nem azt jelenti h abban szeret élni, az emberek is bírják a -40 fokot mégse szeretne mindenki ott élni, gondolom, ill 50-et is kilehet bírni..
én ua kemenységű, és típusuakat részesítem előnyben de 4 fajtánál többem egy tankba még nem volt,
hidd el attól h sok nem jó, elején lehet h tetszeni fog de ráfogsz unni h az egyik faj piszkálja a másikat.. ill egyik tulszaporodik és nincs hova tegyed..
ezert kell tobb akvárium
és javaslatnak én kék gurámit ajánlom
(van aranyban is) békés, nagy halacska, csak 2 himet ne tegyel egy 200asba (szerintem), és még tennék bele csapathalat ami elvan a gurámival (bár az h melyiket azt nemtom), és kb kész max még egy faj,
vagy törpesügéres aksit és még mellé valamit, nem tudom h mivel vannak el, különben tartottam őket
bár én azokat ajánlom amik nekem voltak/vannak, és szeretem/tem őket,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!