Az alganyalók és a harcsák bírják levegőztető nélkül?
Szerintem az algaevőkkel nem lesz gond, ha csak nem nagyon öregek. Harcsáim nem voltak, illetve vagy 15 éve utoljára, szerintem azok is kibírják, ha elég tiszta volt a víz, és kaptak kaját és a víz nem melegedett (poshadt) meg nagyon.
Árvíz. Voltunk már háború után lebombázva, talpra tudtunk állni. Az ország egyik legnagyobb újjászületése követte.Ha a most uralomra jutott pártok tettekben is olyan jól produkálnak mint ámításban, akkor ismét következhet egy ilyen időszak, remélem így is fog történni.
Kitartást és mielőbbi nyugodt hétköznapokat kívánok nektek és a túlélő halaknak! -qwer-
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságaidat és a válaszodat is! Én is nagyon remélem, hogy túlélik! Enni kaptak, bár nem minden nap, mert volt hogy nem tudtuk megközelíteni a házat!
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!