Mi van a halaimmal? Többi lent! SOS!
Mostanában pusztulnak a halak..
Az akvárium : 63L
3-élőnövény
Termosztátok vízmelegítő (a víz állandó 25'c
Resun Magi 200 +nagy szivacsszűrő
Aljzat szinezett gyöngykavics
Lámba "Boyu" lámpa 6500 K
A halak először elkezdenek a víz aljára süjjedni és pipálnak,néha-néha feljön a felszínre és ott is csak pipál.Majd kígyósan és lassan úsznak.
Majd végül elpusztulnak. Mi a baj?
Eleség : szárított vörösszúnyog lárva
2-féle algatabletta ( süllyedős + üvegre tapaszthatós)
Tetra lemezes "általános haltáp"
Színfokozós táp
Szoktam adni főzött kígyóuborkát és sárga répát is.
Halak : 1 neon mert csak az maradt
7 guppi
Amúgy a víz elég tisztának látszik
Vannak újszülött kisgubbbik de azok eggyelőre nem píszkítják a vizet,majd ha megérik tovább rakom őket egy nagyobb aksiba!
Először valami mérgezésre gondoltam,de a kishalak élnek és virulnak pedig ha valami a vízzel lenne akkor a kicsip halnának meg először!
Köszi a válaszokat előre is!
Én vagyok az aki a kérdést kiirta, csak más eszközről!
Nem hinném, hogy valami vegyület elérte a kritikus szintet mert vannak ujszülött kisguppik is azoknak pedig semmi bajuk (gondolom ha valami a vízzel lenne akkor azok mennének legelőször) amióta a kérdést kiirtam 3-hal pusztult el... A halak lefogytak, nem esznek ha esznek is az minimális nem is adok csak nagyon keveset. (ne piszkítsam a vizet) Mára is meghalt egy nőstény guppi.
Nem értem mi a baj.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!