Mi lehet a gond betta harcoshallal?
oh rendben, nagyon szépen köszönöm, akkor most azért ránézek és akár több naponta is cserélem csak jöjjön rendbe
köszönöm!
Első vagyok, én már kiégtem ezeken a kérdéseken mert mind ugyanaz a sablon, az eladó azt mondta, de a barátom így tartja, de a szomszéd julinéninél nincs szűrő...
Amit itt ír az egyik okos hogy elvan szűrő nélkül vízcserével is hülyeség és ne az ő állítása alapján nyugtasd most meg a lelked, hanem tanulj, okosodj és emeld fel a feneked (vagy küldj el egy ismerős) hogy vegyen egy normális akváriumot és egy szivacsszűrőt.
Olvass el és tarts be mindent amit itt írnak, nem véletlenül írják: [link] Utána ugyanezen az oldalon olvasd el fent a füleknél a kezdőknek és az akváriumról címszó alatt található anyagot.
utána olvastam, ne tudd meg, körülbelül addig el sem hoztam a boltból amíg alaposan át nem tekintettem az, hogy ebbe az akvárium méretbe beleugrottam stb az azért volt, mert itt kb a neten tele vol hülyeséggel, hogy a bettának nem kell nagy akvérium, akkor valahol írták, hogy kell, hidd el nem 1 oldalt bújtam át miatta, ez a szűrős dolog nem nyugtatja úgy a lelkem, mert mindenféleképp lesz neki új, csak eddig nem volt rá lehetőségem.
az meg, hogy ez az így tartja sem kifogás, csak azt mondom amit látok, én elhiszem, hogy írják, hogy így úgy kell tartani, próbálom is az alapján, csak utána meg lát az ember egy full ellen példát a tartásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!