Az aranyhalat lehet eggyüttartani valamivel? ( pl guppi, platty, xifo, neon stb. )
aranyhal hidegvizi hal, 15-25 °C
a többi halad meg trópusi hal, azok a melegvizet kedvelik, 25-32 °C
Most tuti le leszek pontozva meg hurrogva (nem először fordulna elő ilyen kérdésnél), de én nem tartanék aranyhallal olyan fajokat, amitek írtál, mert más az igényük. Az aranyhal a hidegebb vizet szereti, a másikak meg melegebbet.
Ha elég nagy az akvárium, akkor nem nagy gond, ha nem megy a szűrő. De látni fogod rajtuk, ha kevés a vízben az oxigén nekik, feljönnek a víz tetejére "pipálni".
Az nem probléma, ha a szivacs elszíneződik. Ez természetes dolog. Attól még szűr rendesen. A legjobb ha takarításkor az akváriumból leszívott vízzel alaposan kinyomkodod a szivacsot. Nem kell teljesen tisztának lennie, csak a trutyit nyomkodd ki belőle nagyjából.
az a sok halkaki ami a szivacson van.
tisztítsd ki kézzel, de utána legalább padlófertőtlenítővel is moss kezet.
köszi a válaszokat :)
nem tudom h halkaki lenne e, mert már próbáltam kimosni de nem jött ki, de ha nem baj hát ak nekem sem gond :) csak oylan csúnya az aksiban:/
Nemigazán ajánlott.
Maximum nagyobb méretű hidegvizi halakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!