Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi kell egy 25 l-es akváriumba?

Mi kell egy 25 l-es akváriumba?

Figyelt kérdés

Vettem egy 25 l-es ledes akváriumot. Van hozzá szűrő, hőméreő,halháló,aljzat,egy műfatörzs diszként amibe beleraktam egy cryptocorynemundulat-át. Az lenne a kérdésem hogy mi kell még. A víz hőmérséklete 25 fok.

Milyen halakat tehetek bele? Válaszokat előre is köszönöm!

2018. jan. 12. 20:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Most voltunk a boltba és 10 kisebb halatt ajánlottak (guppit,plattit és kisebb sügereket). Ez gondolom rossz tanács(nem vettem meg mert nem telt el 2-3 hét)
2018. jan. 13. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Úr isten. Ez már a vicc kategória, tudod hány litertől éri meg sügerezéssel foglalkozni? 300 liter felett, de inkább 500. Tény hogy vannak kisebb testű sügérek, de ebbe mint mondtuk a legkisebb akváriumban tartható hal, a betta vagy a galaxy razbóra se jó.

Értsd meg, ez az akváriumméret csak és kizárólag garnéláknak lesz jó neked. Hidd el, nekem van egy pont ekkora akváriumom és garnélák vannak benne.

2018. jan. 13. 18:16
 13/17 A kérdező kommentje:
Megértem azért köszi a segítséget!
2018. jan. 13. 18:25
 14/17 anonim válasza:
0%
Nekem csak 21 liters és három aranyhalt vettem bele.
2018. jan. 13. 19:55
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
14# válaszoló igen aranyhalat vettél bele, mert annyi eszed van mint egy aranyhalnak!
2018. jan. 13. 19:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne hagyd az eladónak hogy rábeszéljen minden szarra, neki az a dolga hogy minél több dolgot adjon el neked. Egy bettánál több semmiképpen sem mehet bele!
2018. jan. 13. 23:37
 17/17 Salx Narval ***** válasza:
100%
Még ha azt mondta volna, hogy 4-5 hím endler guppi és pár törpe garnéla, azt mondom segíteni akart. Amit neked ajánlott az viszont tipikus átverés vagy hozzá nem értés, azon túl, hogy törvényileg is tiltott méretű akváriumba oda nem illő halakat javasolt. Igen is vidd vissza és a törvényre hivatkozva árbeszámítással cseréltesd ki egy nagyobb akváriumra, mert ebben csak ivadékhal nevelhető és gerinctelen állatok. Egyenlőre semijen halat ne vegyél, olvasgass egy kicsit a témában, hogy ne tudjanak megvezetni és hogy felelős állattartó lehess ne pedig állatkínzó mint az "aranyhalas barátunk".
2018. jan. 14. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!