Hfghnrxhx kérdése:
Milyért nem esznek a Neonhalaim?
Figyelt kérdés
Direkt neonhalnak való kaját vettem(Tetra Min bioactive, trópusi halaknak)
Beszóróm az eleséget, a guppik fölkapkodják persze jutna nekük is de nem esznek csak úszkálna minden fele
2018. jan. 9. 19:33
2/7 anonim válasza:
Elozo... Zavarlya. Tanujj mar mek irni -.-"
3/7 anonim válasza:
Nem, ez nem direkt neonhalnak való kaja.
Sőt, se nem neonnak, se nem halnak.
Ez egy általános táp, amit a rendes kaja mellett esetleg lehet opcionálisan adni nekik.
A rendes kaja alatt azt értem, amit a jószág amúgy is enne, a természetes élőhelyén. Ami ugye nyilván nem táp.
Ha ragadozó, mint a neon, akkor leginkább kis méretű (planktonikus) fagyasztott kajával érdemes próbálkozni.
Artemia, fekete szúnyog lárva, cyclops, mysis, stb.
4/7 Salx Narval válasza:
Én nem tartom ennyire rossznak a TetraMin Bioaktive granulátumot, de minden másban egyet értek az utolsó válaszadóval.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor veszek nekik olyan fagyasztott tubifex-et.
2018. jan. 10. 07:05
6/7 anonim válasza:
Csak mert kb az az 1 ami nem volt benne a felsorolásban, és hogy azért mégse nekünk legyen már igazunk...
7/7 patterson válasza:
fagyasztott tubifexet nehogy vegyél,mert fertőzött lehet,nem mossák át ! fagyasztott sz.árva,és artemia,ha a guppik jóllaktak,jut a neonoknak is,addig adj,míg a guppik már otthagyják,érted ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!