Egy 60 literes akváriumba milyen halakat tarthatok?
Figyelt kérdés
Egy kis csapat rajhalat szeretnék, néhány kisebb harcsafélét és 1-2 nagyobb fajta halat ami egyedül is jól elvan, de nincs ötletem milyenek legyenek. Tudna valaki segíteni?2018. jan. 2. 18:25
11/17 anonim válasza:
Ja meg zebrahalam é.s Schubert díszmárnám is van. Azoknak is született most nemrég vagy 30 kishala
13/17 anonim válasza:
Jaaaaj itt a másik díszbolond ez a 39%-os, te is a piacon vetted az értelmességi igazolványodat ugye? Te vagy a másik aki szín tiszta állatkínzást művel kb olyan halakkal amiket mások három 200 literes akváriumban helyeznék el te meg beleraktad az egészet ötvenbe, hát gratulálok. És nem, nem érzik jól magukat nem azért szaporodnak, hanem mert az elevenenszülők nonstop szaporodnak kimúlásig kb. És ne tanácsolj hülyeséget légyszíves te se a kérdezőnek, mert utánaolvasás nélkül ő lesz a következő ilyen hülye mint te aki nyíltan végez állatkínzást és még büszke is lesz rá.
14/17 A kérdező kommentje:
Nemértem ezt, hogy szűrted le rólam az alapján, hogy feltettem egy kérdést...x)
2018. jan. 3. 19:43
15/17 anonim válasza:
Bocsi, nem feltételezni akartam csak felidegesítem magam amikor jönnek ezek a díszmadarak hogy ötven eltérő igényű hal náluk milyen jól megvan és ezt ajánlják laikusoknak, sokszor pedig sajnos elhiszik mert el akarják hinni hogy valóban tartható ilyen sok hal ilyen kis helyen mert másnál is úgy van.
17/17 anonim válasza:
6-8 espei razbóra és 1 törpe gurámi esetleg a hím gurámi szép színes de nőstényt nem tennék mellé mert íváskor vérfürdőt rendez a hím, minimum 80 litertől ajánlott párban tartani őket ha vannak más lakók is ha csak gurámikat szeretnél akkor mehet 1 pár és csigák vagy garnik pl amano.
A szífónak azért 200 liter nem kell de 100 liter alatt semmiképpen nem ajánlott a tartása.
Lassan ott tartunk hogy a guppínak is 100 literek kellenek. (hallottam már olyat is hogy rajhal minimum 6 és 150l :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!