Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi lehet vele és mit csináljak?

Mi lehet vele és mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy tavi aranyhalam és mégg elég kicsi.

Egy fiú szedte ki a távukból és hozta nekem szüinapi ajándékként de nekem nincs rendes akváriumom. (Még gyűjtöm a pénzt rá). Az a baj hogy ma amikor cseréltem a vizét észrevettem hogy van egy piros folt a szájánál. Olyan mintha vérzett volna vagy nem tudom. Nem tudom hogy kezeljem mit csináljak vele. Miért van neki ott az a folt?

2017. aug. 31. 14:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Légyszi segítsetek! Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 31. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
vidd vissza a tóba amíg le nem hűl az idő. "rendes akvárium" nélkül halálra ítéled.
2017. aug. 31. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyságrendekkel kisebb bunkóság visszaadni egy ilyen ajándékot, mint élő állatot ajándékozni, pláne úgy, hogy semmiféle felszerelésed nincs hozzá. Úgyhogy nyugodtan vidd neki vissza.
2017. aug. 31. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy akváriumi aranyhalnak minimum kell a 200-300 liter. Egy tavit meg nem lehet akváriumban tartani huzamosabb ideig, szóval erre hivatkozva is nyugodtan vidd vissza neki, ez lenne a legfelelősségteljesebb döntés amit csak hozhatsz.
2017. aug. 31. 17:31
 5/6 Salx Narval ***** válasza:
Csatlakozom az előttem írókhoz. Vissza kell adni, sőt el sem kellett volna fogadni ha nincs, hol felnevelni. Az eredeti helyén remélhetőleg hamar megerősödik és rendbe jön bár ha ilyen dolgokat csinál a volt gazdája a tó állapota is kétséges.
2017. aug. 31. 18:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Visszavittem neki :)
2017. okt. 3. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!