Mennyibe kerül egy olcsóbb fajta akvárium + halak és mennyit kell vele foglalkozni?
Mivel a terrárium legjobb (legjobban tisztítható), ha üvegből van, én nem próbálkoznék vele - hacsak nem vagy üveges:)
Ha fából akarod, akkor simán, de ha az egyszer bemocskolódik, akkor sosem tisztítod már ki normálisan:(
Attól függ, mit akarsz benne tartani.
Kezdőknek 54-est szoktak ajánlani.
Kb. 20000.
Ha már "kész", akkor eteted a halakat, egy héten egyszer megmetszed a növényeket, meg cserélsz 15% vizet, ennyi.
Az ára függ az elképzelésedtől. Ha használtan veszed olcsóbb. Előbb tervezd meg mit akarsz, mekkora aksit, mennyi halat, milyen szűrést, milyen növényeket. Ha ezt már tudod, keresgélj, mi fér bele a keretbe.
Nyilván, ha egy 30 literest akarsz, egy hallal, az olcsóbb, mint egy 54 literes több hallal.
A halak ára is függ a fajtától. Pár száz ft-tól több ezerig is terjedhet.
A rá fordított idő minimális, napi 5-10 perc az etetés, heti 1 részleges vízcsere, kertészkedni havi egyszer szoktam (max 40 perc). Évi egy nagytaki, erre rámegy egy szombatom ( egy 120 literes, egy 150 liter, egy 30 literes).
A szettekkel az a baj, hogy gyenge a világítás és a szűrő is amit adnak hozzá.
Nem éri meg.
Én használtan vettem az aksit, szűrőt. A világítás ami új.
120 liter kijött olyan 40.000 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!