Megfogja ölni a kisteknőst?
Van egy kb 20 cm er es vörösfölű ékszerteknősöm és van egy kb 10 cm er es kinai csikosnyakú teknős a kicsi kinőtte a teráriumát és be raktam a nagyhoz a nagynak egy nagy medencéje van vagyis ilyen pancsoló és nagyon jól kijöttej uszkáltak egymás mellet a kicsi napozik a nagy páncélján.Nem fogja megölni a nagy ugye?Nem bántota még nagy a kicsit.
(bocsi a helyesirásért siettem)
Nem lehet tudni, és nem lehet megjósolni, a hüllők nem túl következetesek.
Megölni valószínűleg nem fogja, de úgy már jártam, hogy az egyik csúnyán megharapta a másik lábát.
De ez se jellemző, ha tényleg olyan nagy hely van, akkor jó eséllyel együtt tarthatók gond nélkül.
Mekkora az a hatalmas hely amúgy?
Én csak kerti tóban mernék két idegen nagy méretkülönbséges teknőst együtt tartani. Nekem kettő van, az egyiket úgy fogadtam be, de ugyanolyan méretűek és még fiatalabbak voltak, így nem bántották egymást. Ha most jönne egy harmadik már nem vagyok biztos benne hogy így lenne.
Én is azt kérdezném, hogy mekkora az a hely literben mérve?
Több teknőst nem érdemes együtt tartani, mert nem igénylik a másik társaságát, max eltűrik.
A kicsi teknőst lehet, hogy egyelőre még eltűri a másik, de nem tudhatod, mi lesz a jövőben. Jobb nem kockáztatni. Egy kisebb páncélharapás is végzetes lehet, ugyanis ezáltal bejuthatnak a teknős húsába a kórokozók es gombák.
Nem tudok litert mondani de nagy
Hhelyük van ilyen medence ami gyerekeknek való de a nagyteknőst is ellepi bőven a viz,nagyo aranyosak a kicsi megy a nagy után a nagy páncéján napozik a kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!