Milyen növény, teknős mellé?
Feltettem egy kérdést a hüllős topikba, megpróbálom itt is megkérdezni, hátha van valakinek ötlete.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__hullok__8810011-tekn..
A tekim 5 éves sárgafülű, nem nagy 15cm kb. Az otthona még két éve nagyon szép volt sok lebegő növény vette körül. kb 400 les akváriumban tartom, amit úgy csináltattam neki. 125 cm hosszú, két szintes, alul az úszórész és bujkáló, oda vissza tud vonulni, felül napozó van kialakítva (60X30cm), ami műfűvel van borítva. kb 87X60nm ami "üres". Ide szeretnék ültetni, ami szintén macerás, mert mosott folyami homok az aljzat, és imádja túrni.
Világítás a napozó fölött van, egy melegítő lámpa, és egy uv fényspektrumon sugárzó. Külső szűrővel szűröm a vizet, egy nagyon jó ismerősöm csinálta, csatornacsőből, szerintem jól teszi a dolgát, tesztek alapján az ammónia nagyon jó. A vizet ősztől tavaszig szoktam fedni, nyáron nyitott.
Most állok úgy anyagilag, hogy egy picit felújítsam a helyét, A szekrényét már elvittük asztaloshoz, mert igencsak megkopott, és szeretném, ha megint szép zöld lenne a környezete.
A békalencsét nagyon szereti, ahogy keringeti a víz, ő "zsákmánynak" nézi, és szó szerint levadássza.
Vízi saláta egy napig lebegett, addig ügyeskedett ameddig, az aljzaton szét nem tudta taposni. A hínárokat széttépi és megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!