Egy 120x50x60 as aksit milyen külső szürő bír el?
Az aksiba a szívó és viszafolyó csövön kívül semmit nem szeretmék.
Megoldható így a fizikai és biológiai szürés? Láttam olyan külső szürőt amiben a fütő is benne van, az jó v nem? Ja és a világítás? Olvastam, hogy 60cm -t nem egyszerü bevilágítani. Szóval mit ajánlotok?
Nem növényes aksit szeretnék csak szépet és jót. Segitségeteket elöre is
Köszönöm.
Nálam egy majdnem ugyanekkora akváriumot egy eheim 2028 meg egy 2228 szűr egyéni esőztetővel. Az áramlással meg vagyok elégedve, külön belső szűrőm nincs. Régen volt tengeri, akkor 4*54W fény volt felette, aztán növényes jellegű, akkor 2*54 plusz 1db 38 W-os Sylvania Grolux, most meg sima halasként működik 2*54W fénnyel tele anubiasszal meg microsorummal, mohával. Ezeknek elég ennyi fény. Ha meg nem fénycsőben gondolkodsz, akkor a ledes lámpák is szuperek, csak azok drágábbak.
A szűrőbe épített fűtő nem hülyeség, de én jobban szeretem azokat a modelleket, amibe nincs, mert a helyére tudok tenni szűrőanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!