Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szeretnék halakat, de olyanoka...

Szeretnék halakat, de olyanokat amelyikek nem olyan igényesek. Azt hallottam, hogy a guppinak elég egy sima vizes akvárium ez igaz?

Figyelt kérdés
vannak rózsaszínű halak? vagy esetleg szép színes halak? neonhalak? ezeknek mire van szükségek? a felszerelés mennyibe kerül?? és mit esznek?? kezdő vagyok:S:D
2010. máj. 18. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha úgyis mindegy: kérj egy szettet. 20.000 ft körül van egy olyan 54 literes aksi: levegőztető, fűtő, szűrő, maga az aksi, tető, világítás. ehhez adnak hozzá pici ajándékokat, lehet: hőmérő, háló.

Ha picit szeretnél, olcsón, kevés hallal: Egy levegőztető 1500 ft, ami nem túl halk, de én simán alszok mellette. Mondjuk 20 literes aksi, abba belefér maximum 4-5 guppi.

Kicsit pontosabban adatok:

54 literes akvárium (60x30x30)

fekete műanyag tető, 1x15W fénycsővel

hailea szűrővel

fix fűtővel

16.900 ft.

Ha külön veszed, nem szettben:

akvárium: 3900 ft

tető: 10.900 ft

szűrő: kb 3000 ft

fűtő: kb 2900 ft.

Ha neten rendelsz, szerintem az akvariumplus a legjobb:)

a rózsaszínű dánió, az mesterséges, ne vegyél, mert állatkínzás, mikor befestik őket kékre zöldre rózsaszínre.

[link]

ez például egész jó áron van, jó elektronikával.

az aksiba kell még háttér, talajtáp a növényeknek, kavics, dekoráció és halacskák

ha vmi nem érthető, írj nyugodtan:)

2010. máj. 19. 15:52
 12/14 anonim ***** válasza:
előző vagyok:) egy guppi 300 ft körülbelül. de szerintem kérdezgesd az ismerőseidet, nincsenek-e kishalak. sokkal olcsóbban megúsznád! nekem pont most született 15 kisguppim, de én balassagyarmati vagyok, nem hiszem, hogy a közelben laknál:)
2010. máj. 19. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Még mindig előző vagyok:D

Halkaja. Én a guppikat ezekkel etetem, felváltva.:

AquaFood, szemcsés díszhaltáp, 120 ml---->350.-

AquaFood, lemezes díszhaltáp, 120 ml----->260.-

bio-lio, vörös szúnyoglárva, 30 ml--->185.-

eddig 2 hónap alatt alig fogyott valami az üvegekből:D

2010. máj. 19. 16:01
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm:) nézegettem én is. voltam kisállatboltba, és végülis egy bettám lesz:) a húgomnak viszont majd állítunk össze egy 'ütősebb' akváriumot:) mégegyszer nagyon szépen köszönöm/:)
2010. máj. 19. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!