Édesvizi akváriumot és hozzá kellékek melyik internetes oldalon tudok venni? Többi lent értelmes válaszokat felpontozom megy a zöld kéz,?
Nem jött be a sósvízi akvárium hogy most ugyan azzal a szöveggel teszed fel édes vízire? Miért gondoltad meg magad?
Egyébként ugyanazokon az oldalakon találsz minden kelléket amiket ott leírtunk, de google a barátod, nagyon sok helyről lehet rendelni, olvass utána mindennek előtte.
A legjobb ha hozzád közel lévő helyi kereskedésből szerzed be az akváriumhoz kellő cuccokat.Így nem érhet otthon meglepetés(pl.:repedt akvárium,valóságban nem olyan mint a képen stb....).Ha mégis net-ről rendelnéd az aksit akkor íme pár oldal: [link]
Ha még tényleg kezdő vagy akkor adok pár hasznos infót:Úgy vegyél halat az akváriumba hogy ne legyen zsúfolt,egy halra jusson 1cm3-ként 1l víz,olvass utána a halaknak mielőtt belerakod őket(nehogy összerakj egy neont meg egy félcsőrös csukeszt),Az akváriumot miután összeraktad(pl.:fel van töltve vízzel,benne vannak a növények kövek folyékony vízjavíók)egy hétig minimum járasd benne halak nélkül a szűrőt!!!!fontos!!!,az a jó hogy minél nagyobb akváriumot veszel mert kevesebbet kell vele törődni és nagyobb halválasztási lehetőség(én a 200l-es aksimat 50eFT-ból megoldottam).
Nagyjából ennyi ami eszembe jutott remélem segítettem:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!