Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit csináljak evvel a rengetek...

Mit csináljak evvel a rengetek kishallal? --->Többi lent

Figyelt kérdés
A multhéten fialt az egyik xifom 35db ot, rá 2 napra a másik xifo is fialt 45 db, ma a harmadik xifo is fial(t) most 64 db ot és még mindig fial, megsem látszik a hasán hogy ennyit fialt volna, ugyan akkora a hasa mint amikor betettek, és egy hatalmas terhességi folt még minidg látszik neki, szerintem még minimum egy ennyit biztos fog szülni. Most 144 db kis xifom van.Ezen kivül van még kb 30 db kis szivárványos guppim(azokat meghagyom magamnak:) ) a 144 kis xifobol kb 20 db ot szeretnék meghagyni,és a többi 100 valahány kis hallal micsináljak? Oda adjam a nagyoknak h megegyék?Mert a halas boltba nem vesznek be halakat, csak haltenyészetböl vesznek be, és semelyik ismerösömnek sem kellenek.
2010. máj. 16. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen célra vannak törpe harcsáim (hagyományos ami a folyókban tavakban él) ha nem tudom elpasszolni megkapják had egyék meg. (persze külön akváriumba)
2010. máj. 16. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha esetleg elajándékozás mellet döntenél akkor én elfogadnék párat. Esetleg hol lehetne átvenni?
2010. máj. 16. 21:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Elsönek : Oké:)

Utolsónak: Te hová valósi vagy?

2010. máj. 17. 07:36
 4/10 Salx Narval ***** válasza:
Az akvarista hu-n, biztosan lesz rá jelentkező, talán még csere is szóba jöhet.
2010. máj. 17. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Jaj :( meg ne egyék szegényeket!!!!!!Én is elfogadnék párat,és szerintem sokan mások ha meghirdetnéd!!!!
2010. máj. 17. 15:54
 6/10 A kérdező kommentje:
hová valosi vagy?
2010. máj. 17. 16:06
 7/10 anonim válasza:
Nekem is kéne:) Bp melett lakok
2010. máj. 17. 17:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát az nagyon messze van.

Én meg csongrád-megyében lakom, Makón.

2010. máj. 17. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia én Orosháza,de sokat járok Szegedre.Esetleg Tótkomlós,Békéscsaba is szóba jöhet.
2010. máj. 18. 09:11
 10/10 anonim ***** válasza:
9.11 vagyok,most jut eszembe,hogy a szüleim szoktak menni Deszkre és úgy tudom Makón keresztül mennek. :)Holnap pont megyek velük!!!!!!!!! :)
2010. máj. 18. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!