Ha színeset akarsz,akkor ugye a jól bevált aranyhalak.Esetleg aranycompó.Lehet kárászt is.Naphalakat tenni bele.Küszt és egyéb apró tavi halakat.Razbórát,azok nagyon aktívak.Más nem igen jut eszembe.Esetleg koi,de abból vagy csak 1 et és nagyon kicsinek belerakni majd elaándékozni ha felnő va
2017. máj. 6. 02:48
2/19 anonim válasza:
bocs! elnyomtam a végét
2017. máj. 6. 02:49
3/19 anonim válasza:
Csak olyat, amit (ill. a szaporulatot) majd ősszel a hideg beálltával el tudsz helyezni valahol, hogy ne a hideg vízbe dögöljenek bele.
2017. máj. 6. 06:49
4/19 anonim válasza:
Csak akkor lehet bele halat tenni, ha a szűrés megoldható. Aranyhal, aranycompó, kárász felejtős, a koi meg végképp.
Ami mehet: szivárványos cselle, kínai razbóra, egy darab naphal, tőzegsügér
Van néhány trópusi hal is amelyek jól bírják kint kb 15 fokos vízig: paradicsomhal, zebradánió, kolibrihal, vad típusú guppi, mandzsucsík, szúnyogirtó fogasponty
2017. máj. 6. 10:01
5/19 anonim válasza:
tó? :D inkább pocsolya. legfőképp semmit, esetleg ha szűrőd és árnyékolod, de akkor is csak őszig.
2017. máj. 6. 11:48
6/19 anonim válasza:
az első teljesen fogalmatlan , le se bagózd...
2017. máj. 6. 11:48
7/19 anonim válasza:
Simán kitelel.
2017. máj. 6. 13:05
8/19 anonim válasza:
ja csak az általad említett halaknak 10-20szor több víztömeggel rendelkező tó kellene, te agyhalott...
2017. máj. 6. 13:07
9/19 anonim válasza:
168 literbe?
Növényeknek tökéletes. Kinti halaknak nagyobb tó kell.
Aranyhal 200 litertől fölfelé koi pedig jóval több vizet igényel.
2017. máj. 6. 13:37
10/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Főleg neked 4.!
Esetleg 2db oroszlánfejű aranyhal? Egyszer beszéltem egy tapasztaltabb akvaristával és Ő azt mondta, hogy 150 literben (mondjuk akváriumban) tart 6ot.
Én amúgy nagyon noob vagyok, de ahova költöztem van tó ami jelenleg üres, így jött az ötlet. Majd jobban utána olvasok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!