Algatablettától bezavarosodhat a víz?
Most adtam először az anciknak fenéklakó halaknak szánt algatablettát. Mondanom se kell hogy a többi hal jobban rácuppant és kevésbé engedte oda őket, de mondjuk a plattik amúgy is szeretik a növényi eredetű táplálékot.
Viszont ahogy eszik eléggé malacságot csinálnak, elég sok rész olyan mintha nem a szájukban kötne ki hanem csak simán lemállik és a sodrás arrébb viszi a kavicsos részre, ahol mondjuk szintén eszegetik az ancik.
Nem látom még hogy zavaros lenne a víz, csak tartok tőle hogy esetleg ettől bezavarosodik. Egy tablettát raktam csak be, száz literes az akvárium, két kicsi anci van és kb olyan tíz platti, úgyhogy teljesen elfogyasztották. Esetleg csak ritkábban adjak ilyen tablettát és találnak más eleséget is az algaevők? Vagy adhatok nekik kígyóuborka kockát vagy salátalevelet forrázva? Nem tudom melyik szennyezné kevésbé a vizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!