Toma781 kérdése:
Lehet hogy hülye kérdés de disznó csontot lehet rakni az akváriumba vagy abból oldódik ki valamilyen káros anyag?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 15:34
1/4 anonim válasza:
Lehet, de előbb főzd ki erős forrásban.
Igazából nem értem, minek egy akváriumba disznó csont?
De Te tudod.
(mészkövet nem szokás édesvizű akváriumba tenni)
Mert keményíti a vizet és zavarossá teheti.
A csont nem, mert kötött.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Én nem akarok bele rakni csak báttyám kérdezte
2017. márc. 25. 15:56
3/4 patterson válasza:
bármilyen nem ezeréves csonttól bedögölhet a víz...
4/4 Salx Narval válasza:
Még viccből sem. Egyrészt nem lehet csak főzéssel eltávolítani belőle mindent, ahhoz durva lúgok és egyéb zsíroldók is kellenek. Ha sikerülne is kioldani mindent és semlegesíteni az oldószereket akkor valószínűleg egy porhanyós, törékeny és a vizet keményítő mészdarabot kapnál. Nem mondom, hogy nincsenek olyan kémikusok vagy preparátorok akik megtudnák valahogy oldani de szerintem ez egy hétköznapi ember számára kivitelezhetetlen dolog, mármint, hogy biztonsággal használható legyen a csont egy akváriumban. Azt hiszem nyugodtan mondhatod a testvérednek, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!