Milyen az az anyag amit akváriumba belehet tenni és nem szennyező?
Ha víz alján van, akkor nem korrodálódik, vékonyabb műanyagok csíkok kellenének. Egy videóba láttam, hogy a köveket ilyen kis lapokkal oldotta meg, hogy megtartsa az alakját a kő. Én olyasmit szeretnék az akvárium egyik sarkába félkőrívesen lépcsőzetesen egymásra építve kő rétegeket, mint egy dobos torta.
Vagy pl arra gondoltam hogy egy ásványvizes flakont körbe vágni, egy kis gyűrűt mondjuk 3-4 centi széleset, letenni az akvárium aljába és bele finomabb szemcsés követ vagy homokot, amibe a növényt betenném, mint egy cserép. Jól nézne ki. Milyen anyagokat lehetne erre alkalmazni?
A Panton üzletekben lehet kapni 70x100cm klökner fóliát. Ezek ilyen vékony műanyag lemezek. Van fehér, átlátszó. A 0,5-ös kicsit vastagabb mint egy pet palack, lehet belőle ollóval, vagy sniccerrel vonalzó mellett csíkokat vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!