300literes aksiba jó ez a halkombináció?
"a coryk vannak meg,"
:D És mekkora öngól!
És a coryk mellé akarsz geophagus-t meg mikrogeophagus-t, meg akarát. Ja, meg 30 centis durván feketevizes uarut.
(csak halk megjegyzésként, utóbbi 2 szintén az aljzaton jelöl ki területet.)
Hát ebből max annyi sülne ki, hogy az alsó 20 centiben végignéznéd hogy stresszelik egymást halálra.
A corykon kívül egyelőre szerintem max 1-2 pár viti, meg 1 pár kékakara. Aztán meglátod, de amúgy kb itt a vége. Így minden szint telített, hiába nem olyan vérengzők mint az afrikai sügérek, egyszerűen nem lehet 5 centis coryk mellé 20-30 centis alsó szinten élőkkel agyonzsúfolni az életteret.
Ha már nagyobb halakban gondolkodsz, a coryk helyett sokkal odaillőbb lett volna egy pár különlegesebb L-es harcsa, ha viszont cory, akkor méretben szerintem inkább egy apistogrammás- raj-lazacos vonal jobb összképet adna.
Amúgy évek óta nem láttam kék akarát. Te hol láttad? Rendszeresen van nekik? Vagy csak tervben van, de még nem jártál utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!