Tudnatok segiteni? Sziasztok! 54l-es akvariumot szeretnenk valtani 112l-esre! Par fontos kerdesem lenne, remelem valaki tud segiteni vagy tanacsot adni?!
Szoval van egy 54l-es akvariumunk, aquael fan 2 plus szuro van benne jelenleg, mivel az elozo szuronk hetek ota szervizben van, az aljzat nagyobb kavicsokbol all ( amit igy is ugy is le fogok cserelni mert tudom hogy nem megfelelo!!), a vilagitas 1x18w, nagyreszt munoveny, par elo (munovenyeket szinten elore fogom cserelni) , a halak: 6db neonhal, 6db ekfoltos razbora, 2db danio es 1 anci. Szeretnenk venni egy 112l-es akvariumot,( de az se kizart, hogy nagyobbat, csak keves a hely) hogy a lakoknak foleg az ancinak nagyobb helye legyen, viszont jol szeretnem megcsinalni es novenyeknek is megfelelore. Aljzatnak a JBl manadorol olvastam a legtobb jot es azt is szeretnem valamit egy kis reszen (mint egy kis folyo) lenne apro marvany kavics. A novenyek amikben gondolkozom vallisneria,anubias nana, gombmoha,atokhinar. ( de otletet meg elfogadok!!!) A 112l-es akvariumhoz 2x18w a vilagitas, ez megfelelo? Valamit az aquael fan 2 plus szuro jo lenne ebbe is? Kulso szuro nagyon szukseges a 112l-eshet? (Nagyobbhoz tudom, hogy igen)Az akvariumban disznek meg vasfa, es gyoker lesz, es lehet meg par db fekete neon is bekoltozne.
Ha 112l-hez meg nem is ajanlotok kulso szurot, nagyobbhoz viszont milyen kulsot lehetne venni, mi kell bele, hogyan mukodik?? Nincs vele semmi tapasztalatom!
Barmilyen otletet,tanacsot,segitseget elfogadnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!