Miért pusztult el 6! óra leforgása alatt 10 neonhalam? Ma délben vettem, bejáratott aksi,110 literben 6 guppi,10 garnéla,3 dánió és 2 anci van. Ma vettem a neonokat, mind beteg lett volna?
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 20:46
11/16 Salx Narval válasza:
Szinte biztos, hogy a kevés darabszám váltotta ki az agresszivitást ez a legtöbb rajhal esetében problémákhoz, viselkedési zavarokhoz vezethet ez a dániókra is különösen érvényes. Persze a felnőtt dániók akár kajának is nézhették a túl apró neonokat, talán jobb lett volna este betenni őket. Jó-jó tudom utólag már könnyű okoskodni én sem gondoltam volna erre, viszont azért kicsit gyakrabban rájuk nézhettél volna a betelepítés után. Ha rajban lettek volna valószínűleg ez nem történt volna meg én és gondolom még sokan mások is tartottunk dániókat neonokkal, gupikkal gond nélkül, szóval nem ez a természetes viselkedési formájuk.
12/16 patterson válasza:
igen, a dánió is csapathalmin.8-10 kell belőlük,bár ritkán ennyire agresszívak
13/16 A kérdező kommentje:
Rendesek vil9a boltban, ma visszamentem, hogy mi történt, nagyokat néztek, mert ilyet még nem hallottak. De kaptam egy új állományt, ingyen. Úgyhogy újra telepítek ma. Igaza volt az egyik hozzászólónak, hogy a garnélák is veszélyben voltak, mert eddig úgy elbújtak, hogy látni sem lehetett őket, dánió nélkül mind elől van.
2017. febr. 15. 11:56
14/16 anonim válasza:
Köszönöm a megerősítést és örülök, hogy kezelted a problémát.
Nem vagyok egy pont-hajhász, de ha bárki úgy érzi pirosat kell adnia, legalább adjon általa hasznosnak vélt választ vagy legalább javítson ki. Jelenleg nem tudom mi nem volt hasznos/pontos/helyes abban, amit írtam a kérdezőnek. Én is tanulnék ám.
15/16 anonim válasza:
Mondhatsz bármit töki, ha a stressz miatt kergették is őket attól nem pusztulnak el egyből. Akár öreg víz szindróma is lehet. Az új halak rendbe vannak ?
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést, mindenki boldog. Befogadták az új neonok az egy db túlélőt is. Amúgy mi az az öreg víz? Erről még nem hallottam!
2017. febr. 16. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!