Van egy dalmata mollink és ugy tűnik mintha idegesen zavartan uszkálna vagy pedig az akvárium alján mozdulatlanul fekszik mintha nem élne ez mitől lehet? Mindig ugyan arra a helyre fekszik vissza
Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 13:46
1/13 anonim válasza:
Akvárium paraméterek? (méret, szűrés, halak fajtája, mennyisége, vízcserék gyakorisága, vízhőmérséklet)
2/13 A kérdező kommentje:
54l es akvárium
Kb 2 hete vannak benne a halak 2napja volt először 30%os vízcsere
3db élő növény
10 neon
4guppi
4molli
1anci
A szűrő pontos nevét sajnos nemtudom páromtol megkell kérdezzem az biztos hogy 450l/h teljesitményű
2017. febr. 12. 14:18
3/13 A kérdező kommentje:
Hőmérséklet 25fokos
2017. febr. 12. 14:18
4/13 A kérdező kommentje:
Vízcsere előtt 2 guppink halt meg aztan viz csere után 1gyengélkedett de helyrejött most egy másik kezd
2017. febr. 12. 14:27
5/13 anonim válasza:
Ugyanaz a probléma, amit az előző kérdésnél leírtam. Túl sok hal, gyenge szűrés...
6/13 A kérdező kommentje:
De miért mindig ugyanarra a helyre megy vissza?
Annyi vigasztal hogy a molli enni felmegy a guppi megsem mozdult
2017. febr. 12. 14:44
7/13 anonim válasza:
Szenved, beteg ezért a lehető legbiztonságosabbnak vélt helyre vonul. Ha nem kezdesz valamit, akkor sorban fognak hullani.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget a molli helyre jött de a guppik sajnos nem pedig elvileg ők a legigénytelenebb halak
Lehet az is baj hogy pestről hoztuk kb 1orat utaztak
2017. febr. 13. 04:37
9/13 anonim válasza:
1 órás út semmi,nem az a bajuk, egyik hal se igénytelen ,te vagy az ....
10/13 A kérdező kommentje:
Az igénytelen szót ugy értettem hogy nem olyan kényes mint a tőbbi nem támadásokat hanem segítséget kértem ismeretlenül ne itélkezzünk már szerintem itt ez nem az a hely
Kezdő vagyok és minden kezdet nehéz senki nem ugy született meg hogy értsen dolgokhoz
2017. febr. 13. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!