Beteg lehet? (dalmata molly)
Figyelt kérdés
van 2 dalmata molly-m 1 párként vettem őket tehát hím és nőstény
nem valami aktívak nem lehet őket sokat látni
persze van úgy h előjönnek és látom őket úszkálni de alkalmadtán az aksi bal felső sarkában lebegnek
mikor már elhoztam és betettem az aksiba már akkor se voltak valami hiperaktívak...
az egyiknek elég gömböc pocakja van
kajára azért reagálnak ha dobok be
nincsenek rajtuk jelentkező tünetek külsőleg betegségekről
egyedül a kevés mozgás az ami utalhat valami bajra
az eddig olvasottak alapján valószínűleg betegek és elképzelhető h a végét járják maradék kis reményem már belétek fektetem h van-e valami ötletetek
2012. febr. 17. 16:53
1/1 anonim válasza:
Félénkek is lehetnek, néha elég idegbetegek, és olyankor bestresszelnek. Abból meg minden lehet. 2 db eleve egy egészségtelen egyedszám, a mollykat rajban kell tartani, nem párban. Halálra félik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!