SOS! A betta halam az akvárium alján fekszik és nem tud mozogni, mit tegyek?
Az már rég rossz, ha a többi hal elkezdte csipkedni.
Nem lehet hogy valahonnan kiharaptak egy darabot az uszonyából? Mert ha ez történt, akkor valószínűleg el fog pusztulni, a guppijaimnak is ez lett a sorsa, szóval én külön akváriumban tartottam őket, mert a többi hal nekiállt lakmározni az uszonyukból, lehet ez a helyzet a bettáddal is.
a vízzel is lehet gond, pl öreg víz szindróma,
írj le mindent az akváriumról, de akár a nagy áramlás is okozhatja
hideg víz is lehet.
inkább leírom ,h mire válaszolj :)
mióta üzemel? milyen szűrő? mennyi hal is milyen faj? vízhőfok? vízcsere?
Mikor kerültek a halak az akváriumba? Mennyi, milyen hal?
Ennek a bettának sajnos már vége, de a további halpusztulást jó volna megelőzni.
Olyat se láttam még, hogy maga az ördög írja, hogy valaki hívjon papot...
Ezekre a kérdésekre válaszolj: Mennyi a vízhőmérséklet, milyen a szűrő, milyen halak vannak mellette, megvolt-e a 3 hét bejáratási idő?
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Kb 1-2 hónapja van meg az akvárium, még nem volt vízcsere. Van 2 nőstény betta (ebből a egyik az amelyik haldoklik), szifók, algaevő, házmesterek, molly-k, neonhalak és zebradániók. 22 fokos a víz, valami aqua szut-os mini szűrője van, ami együtt volt az akváriummal. Nem túl jó szűrő, vennem kéne egy jobbat, de tiszta a víz látszólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!