Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szeretnék halakat tartani....

Szeretnék halakat tartani. Kezdő vagyok. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Szeretnék halakat tartani, de ez lenne az első alkalmam. Van egy 45cm hosszú 35cm széles akváriumom. Ebbe lehetne halakat tartani? Ha igen milyeneket. Szeretnék bohóchalat, betta, alganyaló csigát +még színes halakat, ha lehetséges még Neon halat😊. Azért teszem fel a kérdést hogy tudjam, jó körümények között tudom-e tartani majd őket. Guppik lennének köztük. Amilyen halakat felsoroltam nem fogja megenni? És lehet hogy lennének kishalak? Nagyon szeretnék olyan kishalakat ami ott születik😍. Az aljzat az milyen legyen? Növény? Igazni vagy mű? Ételük? Lámpa milyen fajta? Az igaz hogy 2-3 hónapig maga az akváriumnak kell járnia hogy ne legyen benne klor vagy mi😂 valami folyadék kell a vizükbe? Tényleg kezdő vagyok amint látod. Ja meg a búvóhely+ lélegeztető? Kérlek írjátok le a véleményeteket. Nagyon szeretnék halakat. Köszönöm😋😋

2017. jan. 13. 12:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt mondtam,hogy ő is befőttes üvegbe tartsa !!! Csak azt akartam belőle kihozni,hogy a guppi igénytelen és pont mrgfelelő egy kezdőnek. Mert én ajándékba kaptam a halakat és nem voltam rá felkészülve és ìgy kerültek a befőttes üvegbe. És láss csodát még abban is éltek és volt szaporulat. Soha nem pusztult el egy sem.
2017. jan. 15. 08:20
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jan. 15. 18:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Igénytelen hal nincs ! Olyan van,hogy valamelyik hal jobban bírja a szélsőséges körülményeket,de semelyik sem igénytelen ! 12 /l
2017. jan. 19. 23:03
 24/25 patterson ***** válasza:
0%
még pár 100-at kérdezzél..gúglizd ki...akvarisztika kezdőknek...olvass,tanulj,ne várd hogy "betenítanak" itt..
2017. febr. 25. 15:35
 25/25 A kérdező kommentje:
Ha csendben maradsz, bolcsebb maradtal volna
2017. márc. 30. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!