Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szeretnék halakat tartani....

Szeretnék halakat tartani. Kezdő vagyok. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Szeretnék halakat tartani, de ez lenne az első alkalmam. Van egy 45cm hosszú 35cm széles akváriumom. Ebbe lehetne halakat tartani? Ha igen milyeneket. Szeretnék bohóchalat, betta, alganyaló csigát +még színes halakat, ha lehetséges még Neon halat😊. Azért teszem fel a kérdést hogy tudjam, jó körümények között tudom-e tartani majd őket. Guppik lennének köztük. Amilyen halakat felsoroltam nem fogja megenni? És lehet hogy lennének kishalak? Nagyon szeretnék olyan kishalakat ami ott születik😍. Az aljzat az milyen legyen? Növény? Igazni vagy mű? Ételük? Lámpa milyen fajta? Az igaz hogy 2-3 hónapig maga az akváriumnak kell járnia hogy ne legyen benne klor vagy mi😂 valami folyadék kell a vizükbe? Tényleg kezdő vagyok amint látod. Ja meg a búvóhely+ lélegeztető? Kérlek írjátok le a véleményeteket. Nagyon szeretnék halakat. Köszönöm😋😋

2017. jan. 13. 12:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Gyerek vagyok. Még nem volt biológiánk. Tudom, hogy meglepő de gyerek is szeretne halat.
2017. jan. 13. 13:55
 12/25 A kérdező kommentje:
Van teknősöm. Nem sürgős a hal ügy. Nagyon rég óta van teknősöm. Neki 126 literes az aquaterráriuma. Ha elpusztul(ne úgy értsétek hogy várom) igazából akkor szeretnék. Csak érdekelt hogy hány darab hal mehet olyan picibe. Ha már itt tartunk. Ekkorába ugye nem csak guppi mehet? Mehet Betta is?😉😊😊😊
2017. jan. 13. 13:59
 13/25 anonim ***** válasza:
1 hím betta, de ő csak magában lehet.
2017. jan. 13. 14:00
 14/25 anonim ***** válasza:
Szia ! Nem le akartam harapni a fejed,bocsi,ha úgy tűnt! Van még egy olyan variáció,hogy 1 db bettát csigákkal. A bettának egy szivacsszűrő elég,és levegőztető sem kell. Dús növényzet ( nem mű!! ) , etetheted a bettát betta granulátummal, azok ilyen kis bogyók, abból napi 3-4 , illetve élő ,vagy fagyasztott eleséget is szívesen fogyaszt. De vigyázz,mert könnyen elhízik. Fedett akvárium kell neki, mert könnyen megfázik,mivel a levegőből veszi az oxigént( labirintkopoltyús) . Szereti a meleg vizet ( sőt KELL neki) ,kb 28-30 fokos kell neki. De tarthatsz guppikat is, ahogy az előttem lévő(k ? ) írták.De abból csak is hímet,mert elszaporodik és nem tudod megállítani.
2017. jan. 13. 14:02
 15/25 anonim ***** válasza:
Egyébként én írtam a bettás hosszabb szöveget ( 1 válaszoló is én vagyok ) ,és én is csak 12/L vagyok.
2017. jan. 13. 14:03
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem először tarts csak guppikat.

Nekem is az volt , kaptam oket es nagy befottes uvegben voltak. ☺ nekem allandoan szulettek kis halak,oket kulon kell szedni mert a nagyok megeszik

2017. jan. 13. 15:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Nah ... utolsó ügyes vagy... Kérdező,nehogy megpróbáld a befőttes üveges sz@rt .
2017. jan. 13. 20:33
 18/25 patterson ***** válasza:
0%
ne itt kérdezősködj,senki nem fog neked oldalakat írni arról mit-hogy-mennyit-hogyan... ! és pofátlanság bárkitől ezt elvárni!gúgli...kezdő akvarisztika...olvasd,tanuld meg ! ha erre lusta vagy,ne tarts halakat !
2017. jan. 15. 05:51
 19/25 patterson ***** válasza:
0%
nem gondolod h bárki hosszú oldqalakt fog írni neked,mit-hogy-mivel-hogyan,mennyit ? gúgli...kezdő akvarisztika...,ha lusta vagy utána olvasni,ne tarts halat !
2017. jan. 15. 05:57
 20/25 patterson ***** válasza:
0%
ha gyerek vagy,kérd ehhez felnőtt segítségét,másképp nem fog menni...
2017. jan. 15. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!