Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tengeri akvarisztika?

Tengeri akvarisztika?

Figyelt kérdés
Tengeri akváriumot szeretnék, még sosem voltak halaim. Mennyibe kerül kb. egy 200 literes akvárium felszerelése mindenféle élőlény nélkül és milyen halakat, korallokat ajánlotok és ezeket hol lehet megvenni?
2010. máj. 4. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A viszonylag különleges, kis helyigényű, az tényleg a törpesügér, de nem a legkönnyebben tartható. Persze aki az alapvető dolgokat betartja, annak nem lesz gondja, de nem egy cory.

Kevés helyen tartanak, de az egyik kedvencem: Apistogramma nijsseni

2010. máj. 5. 10:23
 12/15 anonim válasza:
200liter=300ezer üresen ( a benne lévő cucc nélkül)
2010. máj. 15. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:

lol te hülye vagy? 200 literes akvárium neked 300 ezer forint? hol élsz te? én a zoodomba pesten vettem 100 ért 500 literes, bútorral ellátott akváriumot teljes felszereléssel, tessék itt egy link, ismerem a tulajdonosát az akváriumnak, és láttam élőben, marha fasza akvárium

[link]

2010. aug. 10. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:

"Eladó 225l-es, jó állapotban lévő akvárium világítással és bútorzattal. Akvárium mérete: 100x45x50cm Szekrény mérete:90x45x70cm "

Fail. 225 liter.

Nemmellesleg BIZTOS, hogy nem kapsz ennyiért stabilan ilyet, mivel a 100.000 forint 500 literre 200 forintos literárat jelent, ami CSAK AZ AKVÁRIUMRA elég, hogyha 10-es üvegből van, a bútorra, a felszerelésre nem marad egy fillér se.

Nemmellesleg TENGERI akváriumról szólt a kérdés, aminél teljesen helytálló a fenti kijelentés.

2010. aug. 10. 23:53
 15/15 anonim ***** válasza:
jah hogy 300 ezer felszerelve mindennel? amiből márcsak a halak hiányoznak? mert én úgy értettem hogy üresen kerül annyiba
2010. aug. 11. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!