Tengeri akvarisztika?
A viszonylag különleges, kis helyigényű, az tényleg a törpesügér, de nem a legkönnyebben tartható. Persze aki az alapvető dolgokat betartja, annak nem lesz gondja, de nem egy cory.
Kevés helyen tartanak, de az egyik kedvencem: Apistogramma nijsseni
lol te hülye vagy? 200 literes akvárium neked 300 ezer forint? hol élsz te? én a zoodomba pesten vettem 100 ért 500 literes, bútorral ellátott akváriumot teljes felszereléssel, tessék itt egy link, ismerem a tulajdonosát az akváriumnak, és láttam élőben, marha fasza akvárium
"Eladó 225l-es, jó állapotban lévő akvárium világítással és bútorzattal. Akvárium mérete: 100x45x50cm Szekrény mérete:90x45x70cm "
Fail. 225 liter.
Nemmellesleg BIZTOS, hogy nem kapsz ennyiért stabilan ilyet, mivel a 100.000 forint 500 literre 200 forintos literárat jelent, ami CSAK AZ AKVÁRIUMRA elég, hogyha 10-es üvegből van, a bútorra, a felszerelésre nem marad egy fillér se.
Nemmellesleg TENGERI akváriumról szólt a kérdés, aminél teljesen helytálló a fenti kijelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!