Ha szépen megkérlek titeket, valaki össze rakna nekem egy akvárium szettet, úgy hogy az akvárium egy 72l-es (60x30x40) és csak a műszerekben kérek tanácsot (fűtő, szűrő (belső)? Az egész egy kezdő akvaristának Köszönök szépen mindent előre.
Világítást rakj a tetejére!Szűrőnek ebbe az aksiba ajánlanám az eheim aquaball 130(60l-130l-ig lehet állítani)vagy ha szűrőre kevesebbet szánnál EHEIM Liberty 2041 - 130 L melegítőre mindenképp szükség lesz mondjuk ebbe az aksiba sztem jolesz az EHEIM - JÄGER 75W talaj valami apró kavics(szerintem a fekete színű aprókavics nagyon jól néz ki)növények pl a Vallisneria Spiralis az nagyon szépen mutat háttérnövénynek meg a Vallisneria americana natans.Elöl kissebb növények.És hogyha belülrőr rendezed be az akváriumot akkor NE használj kerámia cuccokat pl.:kerámia kastély,búvár,koponya kincsesláda,mert ezek elgyerekesítik az akváriumot és nem hasonlít a halak természetes élőhelyére.Inkább gyökereket fadarabokat és köveket használj erre a célra,szebben mutatnak és a halak élőhelyére is jobban hasonlít.
Ha valami kérdésed még van írj privátba.Sok sikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!