Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Vízinövényt elég finom kavics...

Vízinövényt elég finom kavics közé ültetni?

Figyelt kérdés
Az akváriumba közepes méretű kavics van, de van ilyen szürke kis szemcsés kavics is külön, nekem azt mondták még mikor vettem, hogy az azért jó mert könnyen gyökeret fog, jobban nő a vízinövény. Viszont ha én növényt veszek, azt kosárba vattába adják. Maradjon benne egy darabig? Na meg azt találtam ki, hogy csinálnék a kavicsok közé ilyen kis krátereket, abba szórnám ezt a finomabb szemcsés követ és abba ültetném bele a növényt. Vagy kell valami spéci termő közeg? Meg van minden, fény, hőmérséklet.
2016. dec. 28. 15:43
 1/1 anonim ***** válasza:
a tartóba semmiképpen se hagyd , mert üveggyapotot tartalmaz. a közepes méretű kavics nem tudom mit jelent nálad, de van egy sejtésem, h cm körüli, ami nem épp a legjobb mert a mulm könnyen megragad a szemek között.
2016. dec. 28. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!