Egy Eheim Pickup 160 mellé milyen olcsóbb de megbízható külső szűrőt ajánlatok 100 literre?
Figyelt kérdés
Sok növényt és kis testű halakat szeretnék. Legnagyobb halam kb. 6-7 cm lesz.2016. dec. 26. 21:40
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom én is így szerettem volna csakhogy kaptam ezt a szűrőt, így nem igazán tudom visszacserélni. Ezért kérdeztem. De lehet akkor hogy csak egy olyat veszek és kész...
2016. dec. 27. 13:52
3/6 anonim válasza:
nem ismerem magába nagyon kevés 100 literhez?
4/6 anonim válasza:
ahogy nézem ilyen 60 litereshez lehet jó, ha alultelepíted akkor elég lehet magában is.
5/6 anonim válasza:
Ilyen belső mellé megkockáztatnék egy használt külsőt pár ezerért. Ha nincs, akkor betennék még egy belsőt.
Ha mindenképpen új külső akarsz, akkor egy kisebb eheim, vagy tetratec (ezekből van ilyen 400 l/h-s, pár literes)
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!
2016. dec. 28. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!