Milyen halakat tehetek egy harcoshal mellé?
Jövőhéten érkezik meg a 38 literes akváriumom és minden ami még a halak jólétéhez szükséges. Már régóta szeretnék halakat tartani, utána is olvastam hogy a harcoshalat célszerűbb egyedül tartani a fajtájából, viszont vannak olyan halak akiket megtűr maga mellett mint például a neon hal. Esetleg segítenétek hogy melyek azok a halak, akikkel összeengedhetem?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Szia. Nekem 54 literben van endler guppykkal és ancikkal.
A guppyik esetében ő végzi a születés(illetve pontosabban a felnövekvés)szabályozást.Elég sok növénynem van az élettere hasonló az eredetihez,nálam jól megvan. Amíg nem volt ennyi növény sokat úszott a nyílt részeken és szépen "szétúszta" a hasi illetve a farok úszóit .
Én 38 literbe nem tennék mellé csak egy tő átokhínárt meg egy jófajta szűrőt.Néhány hónap alatt szupi kis termeszetközeli élőhely tud kialakulni. Jó halazást!
Madam a kedves felmenőd....
Ha látnád az aksimat nem magyaráznál hülyeségeket,de nem vitatkozom ilyen magasan kvalifikált egyénekkel....
Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!