Milyen festéket és ragasztót lehet használni akváriumi háttér készítéshez?
Igaza van az utolsónak.
Nincs sok értelme vacakolni a festéssel,mert pár év ébetakarja a moha,vagy az alga.
Én se találtam mást,mint az oxidporokat.ezeket bekeverni a csemperagasztóba,és úgy felkenni.
A diszperziós festék víz alapu,úgyhogy feloldódik.A higítós festékekból meg nehézfémek stb ázik ki.
Az oxidporok természetes kõörlemény stb.
Én sose értettem ezt a beragasztott háttereket. Nem lehet tisztítani, értékes teret vesz el, folyamatosan oldódik bele a vízbe a káros anyag, ha ültetni szeretnél rá nem elég a föld, nem tapad meg.. na meg nekem gusztustalanul égő.
Sügeres aksiba is inkább az aljzat hátuljára tettem köveket.
Extra minőségben lehet bármit kinyomtatni nejlonra, kerestem google-ből képeket, így van vagy 5 féle.
Rengeteg munka van egy belső háttérrel, nehéz igazán szépre megoldani, leszedni nem lehet (dobhatod ki a teknőt), ha feljön, az egész akksit előlről kell kezdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!