Hal Befottes uvegben?
Semmilyen hal nem bírja a kör alakú akváriumot.
Ey kis befőttesüveg meg azért nem jó, mert:
1. Nincs búvóhely és az elevenszülők jelentős része hajlamos kannibalizmusra.
2. Kicsi és nincs szűrés, folyamatosan kell cserélgetned a vizet nert ammóniamérgezédt kapnak és csököttek lesznek/elpusztulnak.
3. Mert kör alakú.
Én ivadékhalakat szűrő nélkül 10 literes vödrökben nevelgettem, volt benne sok gömbmoha is. Napi 1x , vagy 2x öntöttem bele 2 pohár vizet, az volt a vízcsere. Aztán az 1 centinél nagyobb halakat betettem akváriumba.
Egy 10 literes vödör jobb mint egy 2-5 literes befőttes üveg.
Ezzel olyan 4700 baj van kapásból.
Írom a legnagyobbakat:
-Ha sok hal van az akváriumban, miért tartasz elevenszülőket?
-Semmilyen hengeres, gömb alakú, stb edényben nem lehet halat tartani.
- A kicsiknek ugynúgy kell szűrés, és minden más szempontból megfelelő hely.
-Ha kinövik a helyüket mit csinálsz velük?
Mert kinövik, sőt hamarosan ők is elkezdenek majd szaporodni.
-Visszarakod a helyükre, ahol már így is rengetegen vannak?
-Miért akarod hogy ne egyék meg a nagyok, ha még a nagyok helyét se tudod optimálisan kialakítani, azok számát se tudod kordában tartani, attól meg fényévekre vagy, hogy a szaporulatnak helyet tudnál biztosítani???!!!
Te állatkínzó vagy?!
1000-1500 Ft ért lehet venni szülőszobát,amiől kiveszed az anyahalat szülés után.
Az egyébként sem jó a halnak ha egy olyan helyre rakod ahol nincs szűrő...vagy mit gondoltál?majd szívószállal fújod nekik a levegőt?!
7-es!
Elhiszem, hogy baromi öreg vagy, de az aranyhalak 60 évvel ezelőtt se szültek, ebben egészen biztos vagyok.
Innentől egy "hangyányit" hiteltelen a sztori.
Egyébként igen, végül is ideiglenesen tényleg lehet őket befőttes üvegben tartani.
Ideiglenesen egy embert is lehet kalodában tartani, meg pottyantós budiban is.
Csak nem ettől szép ez a hobbi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!