Tetra ex 1200 szűrő légtelenítési gondok?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam beüzemelni ma egy bár használtan vett, de kítűnő állapotban lévő tetra ex 1200 külső szűrőt, de sajnos a legtelenítésnél már elvéreztem. Gombbal lehetetlen volt felpumpálni addig hogy átbukjon a víz a könyökön, megpróbáltam szívni a nyomó végét, akkor átbukott, de amint abbahagytam a szívást ugyanúgy vissza.
Arra gondoltam, hogy most még kevés víz van az akváriumban, egy 15-20 cm (ékszerteknős, nincs mély vízhez szokva, fokozatosan emelem neki) és még nem ér amugy gyárilag bele a kosár a vízig ha a szélére akasztom, azért beletartottam a vízbe, ez viszont okozott plusz egy hajlatot a gumicsövön. Okozhatta ez a kudarcomat, vagy a szűrővel lesz vmi?
#léltelenítés
2016. nov. 9. 11:42
1/1 anonim válasza:
a gomb hajlamos elromlani ,de ha megszívod és a szűrő az akvárium alatt van akkor mindenképpen fel kell töltődnie vízzel, és utána majd magát teljesen légteleníti, kidolgozza magából a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!