Mekkora súlya van egy kb 70 literes akváriumnak?
Figyelt kérdés
Természetesen vízzel teli.2016. nov. 8. 14:59
1/5 anonim válasza:
Ugye 70 liter víz az 70 kg. Maga az akvárium sem lehet könnyű, 10-15 kg lehet, plusz a benne lévő cuccok. 100 kiloval lehet számolni szerintem.
2/5 anonim válasza:
70 liter víz kb 70 kg. Az akvárium is olyan 10 - 15 kg, meg a halak súlya. Szóval saccra egy olyan 100 kg biztos van.
3/5 anonim válasza:
A második választ az első után vajon mi értelme volt leírni?
4/5 anonim válasza:
kb.90 kg.ha a vízen kivül is van benne valami akkor annyival több.
5/5 anonim válasza:
Méretet és üvegvastagságot azért írhattál volna csak a pontosság miatt. Nem tudom milyen paraméterekkel rendelkezik az akváriumod, így a szabvány Bruttó 72 literest vettem alapul ami 60x30x40 magas és 6-os üvegből csinálják. Szeretik a külső méret alapján kiírni a litert, mert így több, de számításnál le kell vonni az üvegvastagságot.
Ez üresen 14,6 kiló
Teljesen feltöltve pedig 81,1kg
Talaj minimálisan növelheti a súlyát, de azt is vegyük figyelembe, hogy annyival kevesebb vizet is töltünk bele, és pl egy JBL manado talaj nem túl nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!