120L aksiba szeretnénk tenni külsö szüröt? Mert a belsö ami van keves?
Bármelyiket.
Nem véletlenül linkeltem én is ezt a 3 márkát, ezekből bármelyik jó.
Én jbl párti vagyok, de lehet, hogy ez csak az én hülyeségem.
Csendes, megbízható, füst színű jól elrejthető csövekkel.
A tetra ár/érték arányban szinte verhetetlen, Ugyanúgy jól elrejthetőek a csövei, és nincs velük baj.
Mások véleménye szerint nagyon jó, de itt ott találkozni lehet meghibásodással, és nagyobb teljesítmény esetén hangosabb üzemeléssel.
Az atman valami német licenszű kínai, erős, nagy, egyszerű mint a faék, (jó értelemben) régebben akinek nem telt (vagy nem volt sznob) eheimre, meg jbl-re, atmant vett, ez volt a jolly joker (meg az ilyen olyan nevü másolatai, pl evolution, stb)
Kicsit hangosabb a többinél, és zöldek a csövei.
Bármelyiket választhatod, de az árba kalkuláld bele hogy kell még hozzájuk valami érdemi szűrőanyag, ami szintén nem olcsó.
Jó, hát a biolabdára is rá lehet mondani, hogy szűrőanyag, aztán max az ülepítőbe érdemes betenni, nem véletlenül használtam az "érdemi" jelzőt.
Igaz, hogy elég nagy a szűrőtérfogat, szóval 120 litert, ami nincs agyonzsúfolva, szivaccsal is megszűr, de ha majd összeesik, elhasználódik, vagy nagyobb akváriumra váltasz, érdemes kicserélni valami siporax minőségű / szerkezetű porózus kerámia gyűrűre pár liternyi szivacsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!