Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen halakat lehet egy...

Milyen halakat lehet egy akváriumba rakni?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan, hogy mekkora lesz az akvárium. Kb. 30-40 literes..
2010. ápr. 25. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Guppit meg esetleg dániót. Összesen 1 30 literesbe kb. 8 db-nál többet ne nagyon tegyél.
2010. ápr. 25. 10:44
 2/10 anonim ***** válasza:
én ha guppyt vesszük alapul hatot tennék bele aztán szevasz...(30l)
2010. ápr. 25. 11:59
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem neon halak vannak 50 literes akváriumba az alján meg ilyen algaevők, nagyon jó választás volt a 10 db neon hal van, és nagyon szépek
2010. ápr. 26. 09:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp bettát vegyél! Azoknak mégcsak levegőztető sem kell és az a legszebb halfajta! Betta splendens de magyar neve sziámi harcoshal. Zászlósat vagy koironásat vegyél 1 hím és 3-4 nőstény elájulsz olyan gyönyörűek lesznek és nem helyigényesek! Én Kezdő betta tenyésztő vagyok és hidd el tapasztalatból mondom + semmiféle előkészítő szer nem kell nekik. Csapi vizet az akváriumba, 1-2 növény és egy fűtő ennyi ami kell esetleg szűrő de azt sem igénylik.
2010. ápr. 26. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
A betta is jó ötlet, de vigyázz vele, mert külön tartják őket általában az állatkereskedésben, nem mindenhol társas akváriumban, és ha összerakod másik hallal megölheti. Nem mindegyik ilyen agresszív, de van közte ilyen. Az enyém a haltápot is megtámadja, a többi halról nem is beszélve, ezért van egyedül.
2010. ápr. 26. 15:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Most van kör akváriumomba betta, de a lányokat mindig kicsinálja..:/

Neonhalakat szeretnék.. Az mellé mit lehetne?

2010. ápr. 26. 16:59
 7/10 Salx Narval ***** válasza:
Lehetni éppen lehetne, elég sok fajtát, csak az a gond, hogy csapathal.Ha veszel 10 neont ami már egy szép raj, nem igen lehet több halat tenni az akváriumba.Esetleg pár darab páncélos harcsát takarítónak, vagy egy algázót,esetleg Red S garnélából egy csapatot.Azt esetleg lehet, hogy 2 fajta neont veszel, hogy színesebb legyen a csapat,kb 5-5db fajonként.
2010. ápr. 28. 07:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaja, ahogy az utolsó írja. Egyébként a gömbakváriumot betiltották, mert állatkínzásnak minősül.
2010. ápr. 28. 07:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a törpe gömbhal és a darázsgéb a kedvencem, azok is olyan picik mint a neon, csak sokkal jobb fejek, szerintem.
2010. ápr. 30. 04:41
 10/10 A kérdező kommentje:
38 literes lesz az akvárium.
2010. máj. 5. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!