50 vagy 54 (pontosan nem tudom) literes akváriumba milyen halakat lehetne tartani?
Figyelt kérdés
húgom szeretné magának de ekkorába miből és mennyit lehetne tartani? lehetőleg olyat amit könnyű tartani mert a tesóm csak 10 éves.Természetesen lesz segítve neki2011. szept. 20. 19:42
1/5 anonim válasza:
Ilyen kicsibe:plattit vagy guppit.De csak egyneműeket, hogy ne szaporodjanak túl.Mindkét fajból 8db elég.Így nem lesznek túl sokan, nem betegszenek meg a kicsi zsúfolt stresszes helytől.
2/5 A kérdező kommentje:
szóval mind 2 fajtából 8 vagy csak 1 fajtát inkább?:D
2011. szept. 20. 19:56
3/5 anonim válasza:
csak egy fajtából 8. én a plattit ajánlom, a guppik rettenetesen el fognak szaporodni
4/5 anonim válasza:
Igen egy fajtából a 8.Guppit is lehet, de csak hímeket.Én a guppit javasolnám első halnak.Mert a plattik kicsit érzékenyebbek a betegségekre.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!