Milyen kellék kell még a Diszkosz hal tartáshoz?
Jelenleg van egy 300 literes akváriumom amit nem használok és szeretném beüzemelni és diszkosz halakat tartani benne
manadó menne az aljára plusz van egy külsőszűrő amibe bele van szerelve egy uv is annak a teljesitménye 1200l/h
ha jól tudom nagyon érzékenyek a halak a fetözésekre az ellen mit tudnék tenni?
olyan irjon aki ért hozzá!!
"Az akvárium legyen minimum 200 literes, víze 5-6 nk °-os. A víz hőmérséklete 24-26 °C között legyen, ezt ívatáskor emeljük fel 28 °C körülre, a víz keménységét csökkentsük!"
elhiheted h nem 80db halat akarok tartani egy akváriumban mivel tudom h mit miért csinálok....
A diszkoszhal 26°C körüli vízben már nem táplálkozik, a talaj közelében helyezkedik el, és lassan elpusztul, tehát lehetőleg télen se csökkenjen medencéjének hőmérséklete 28°C alá.
Read more: [link]
nem tudom ,h honnan szedted, de marha nagy hülyeségek...
Most ha elhiszed hanem , 1 hónapja voltam halkaját venni, az egyik legnagyobb dél-amerikai halimportőrnél. Láttma kifejlett vadonfogott diszkoszokat. 200-300 liter állatkínzás nekik. 6 halat illik tartani gondolom zt is tudod, csapathalak. 6 kifejlett diszkosznak kell 600 liter (az kereskedő mondta) 28 fok a minimum, ahogy toma írja. kérdés, h kínozni akarod őket? vagy azt akarod, h elérjék a kifejlett méretet és teljes életük legyen?
"elhiheted h nem 80db halat akarok tartani egy akváriumban mivel tudom h mit miért csinálok...."
nem tudsz te semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!