Akvárium mérete milyen legyen harcsás akváriumhoz?
üvegharcsa ? vagy corydoras? :DDD
nagyon nem mind1 ,h milyen harcsa
de a harcsák inkább a talaj közelében mozognak ,szóval felesleges 70 cm magas 60 tól semmiképp se legyen magasabb mert takarítani is szar lesz :D, inkább az alapterület legyen nagyobb.
220cm x80cm x 60cm magas sokkal jobb. ez bruttó 1056 liter
Hát még nem sikerült dönteni :D,Eddig leragadtam az óriás vitorlásnál,a plekónál,a torukátum,algaevő,de jó lenne valami kis csapatosat is tartani,nem akarom túl bonyolítani.olyanokat akarok amikre nem igen kell fűteni,gondolom a víz így is felmelegszik magától idővel,és
a vízminőségre sem túl kényesek
a vízminőségre az összes hal kényes (ammónia), valamelyik jól bírja a szenvedést és tovább bírja a rossz feltételeket...
ezek trópusi halak, fajtától függően igénylik a 23-24-25-26 fokos vizet, ha nincs ennyi fok télen a szobába akkor fűtő is fog kelleni...
túl egyszerűnek gondolod a hal tartást. nem arról szól a dolog, h fogsz egy 1000 literes akvát teletöltöd vízzel és már kész is van :DDD
egy élő biológia rendszer. olvass sokat, mert csalódás érhet ha egyből nekiugrasz. nekem 180x60x55 akvám van ,de jó fél -1 évet olvastam , tanultam előtte. ne kapkodd el a dolgot.
biztos kafa lesz, bár nekme üreg lenne csak harcsákkal, egy csapat pontylazac, sügér mehet feléjük. :)
az tisztességes hely lenne már az osicnak is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!