Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Kinek mennyibe volt az akváriu...

Kinek mennyibe volt az akvárium és a kellékek hozzá?

Figyelt kérdés

volt olyan közületek aki mindent ingyen szerzett be?

esetleg nagyon poton pénzért,

vagy volt olyan közületek aki rengeteget költöttt az akváriumra a halakra, vagy mennyi volt a legtöbb hal amennyit egyszerre megvettél, és mennyibe került??

orvosságra sűrűn költesz, és mennyit?

számodra fontos a márkaság?

2010. ápr. 21. 22:10
 1/8 anonim válasza:
én a 30 literes akváriumomra 2 ezer forintot költöttem. a szűrő 4 ezer forint volt. a halak fajtól függően 320-600 forintba kerültek. orvosságra nem igen szükséges halak esetén költeni. egy doboz eleség kb. 400 forint és jó sokáig kitart.
2010. ápr. 22. 00:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy valami túl olcsó. Pl. 2200-ért 54 literes akváriumot csak lopott anyagból lehet. (A használt cucc más kategória.) Tolvajokat nem támogatok, de van használt akváriumom is, mert kihagyhatatlan ajánlat volt.

Egy-egy ritkább vagy nagyon szép hal lazán 1.000-20.000 Ft között van...

Ritkán veszek gyógyszert. Inkább kidobom, ha lejárt és veszek egyet a fiókba. Egy-két parakill sosem árt, nem is nagy összeg.

Technikában nem annyira fontos a márka, de tápnál sosem az ár alapján választok. Egy JBL novobel 100 ml 665 Ft, három pésüti...

2010. ápr. 22. 09:52
 3/8 anonim válasza:
Használt akváriumot vettem 1500ft-ért( 30x30x60cm) 2 db élő növény 1000ft, kavics bele 1000ft, világítás ikeás lámpa 700ft, műnövények régről maradtak nem emlékszem az árára, szűrő-levegőzteteő 5000ft, 4 db hal van benne 1500ft volt 5 féle kaja 1500ft. Vízmelegítőt kaptam, vízhőmérő 200ft. És még lehetne rá bőven költeni.. meg még néhány halacska kéne,csak várok még,hogy hogy bírják nálam agyűrődést és csak utána népesítem be.
2010. ápr. 22. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:
450L-es tengeri akvárium 7 év alatt teljes ára + fenntartási költsége kb. 2 milliónál tart... :(
2010. ápr. 22. 12:34
 5/8 anonim válasza:
szia! 74 literes akváriumunk van és mindennel együtt 40 ezer forintért vettük.Le volt értékelve az akvárium szűrővel, termoszos fűtővel és bútorral. Mi ehhez vettünk kavicsot, növényeket, termőföldet és halakat.
2010. ápr. 22. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én 30L-es akváriumot egy köszönőmért kaptam akkor szűrő 2500 kavics egy ezres műnövény 500
2010. ápr. 22. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Hát,ha arra vagy kíváncsi hogy milyen árban tudsz halat tartani,olcsón meg lehet oldani.Én aki azt vallom hogy onnantol hogy megvettem egy halat,felelős vagyok érte a lehetőségeimhez mérten sokat adok ki rá.Havonta több ezer ft.Kajából legalább 10féle van itthon és egyik sem olcsó gagyi,hanem márkásabbak(tehát fontos a márka:)).Csak pár dolog amire ugyan nem folyton kell kiadni,de azértmha egy normális szinten akvarizálsz,akkor gyógyszertekből(én a 100ft-os csepegtetőset használom,mert sok féle betegség van tehát sok féle gyógyszer kell)van itthon mindenből pl parakill,dezinfekt,malachitzöld.Továbbá ha figyelembe tartod a természetes élőhelyet akkor ph minusz,tőzeg kivont (márkásakból ezek 1500as tételek)Szoval a szerekből ha tartassz othon:kb 4-5 e ft.kaják ha válatozatosan etetsz ujabb 7-9e ft nekem 112literes akváriumom van kompletten 35e ft volt de növényes csőre cseréltem a fénycsövekböl egyet.azt sem olcsó.Halak átlag 500ft,persz drágábban is lehet.És ügye a növények.az a másik ami elég húzós.1nvény nálunk 650ft namost egy 112literes akváriumba 10növény nem sok.a növények igényelnek különféle tápokat ujabb 5e ft.Aki nem gondolja ilyen komolyan(akinek nem hobbi,csak állattartás) annak megvan 20literes aki 2000ft ért 1-6hal 2-3000ft kaja 300ft felszerelések:világítás 600ft fűtés 3000ft szűrés 3000ft 1növény 650ft és kb ennyi...De ez korántsem megfelelő a halaknak,csak eléldegélnek.
2010. ápr. 23. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
240l dél-amerikai sügeresem van, eddig kb. 50.000-nél járok, de ideje lenne építenem egy szűrőakváriumot meg beszerelni egy harmadik fénycsövet...:S :)
2010. ápr. 25. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!