Enyhén túltelepített akváriumba jó az Easy Life ProFito általános növénytáp? Garnélák is vannak benne és a leírásban az van hogy tartalmaz rezet, alumíniumot. Ezekre kényesek a garnélák nem?
Túltelepítve?
240 literre:
5 vitorlás
12 neon
6 xifó
5 platti
1 palacsinázó
7 cory
2 torokátum
2 dánió
2 sepregető garnéla
Szerintem nem vészes.
Heti 40 litert szoktam cserélni.
A szűrés nem túl erős Aquael turbo filter 1500 átalakítva, a müanyag belselyébe szivacs van rakva és lefele 1 cső megy amin keresztül felszívja a mulmot a házba.
Már gondolkoztam rajta hogy csinálok egy kisebb külső szűrést, vízpumpával és 2 liter SERA siporax szűrőanyaggal + szivacs.
Ez jó lenne hozzá???
Az akvárium mellett lenne a tartály nem alatta mert olyan magasra nem nyomja a vizet. [link]
Többet már nem akarok, így szép ahogy van, még növényt veszek bele, mert abból nincs túl sok :(
Főleg anubias-ok vannak benne, sajnos a hínárok mindig elpusztultak benne :( nem elég azoknak a fény, csak ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!