Toma781 kérdése:
Mennyit várjak?
Figyelt kérdés
Ereszt az akváriumom ma visszük üvegeshez hogy csinálja meg. Mennyit várjak hogy újra feltöltsem? 200 literes akvárium. Valamennyi vizet elraktam abból ami benne volt és a szűrő is megy egy másik akváriumban. A halakat mikor rakhatom vissza?2016. aug. 29. 12:41
11/19 anonim válasza:
egyértelmű ,h aszűrő akvárium az ver mindent :D a tiedbe lévő szivacs sztem 1 liternél nem lehet több, ez 3 x nagyobb, 3 szor akkora terhelést elbír. kiváncsiságból megmérhetnéd ,h mekkora szivacs van hozzá, lehet nem szép a powerhead + szivacs, de hatékony.
12/19 anonim válasza:
annyival jobb az akvárium ,h ha veszel egy 600 literest akkor ahhoz is elég lesz :DD
13/19 A kérdező kommentje:
És a szűrő akváriumhoz mindenképp meg kell fúrni a nagy akváriumot? Nem elég ha csinálok egy u alakú csövet?
2016. aug. 29. 14:17
14/19 anonim válasza:
nem kell feltétlen megfúrni, csak akkor mulmozni fog kelleni mert nem fogja tudni felszívni ,de az nem para, pár havonta kibírod. ilyen túlfolyós módszerrel megoldható, valaki tuti tud segíteni én sajnos ebbe nem tudok... :)
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget
2016. aug. 29. 14:30
16/19 anonim válasza:
vagy időközönként bekapcsolod a belsőt pár órára, h összeszedje a mulmot.
17/19 anonim válasza:
ha van facebookod lépj be ,van ilyen akvarisztika barkács csoport, ott tudnak segíteni.
18/19 A kérdező kommentje:
Ja égyébként a szivacs ami a mostani szűrőben van az egy 4x5x20centis szivacs
2016. aug. 30. 14:27
19/19 anonim válasza:
400 ml , még fél liter sincs, 4-5-6 szor nagyobb amit linkeltem
annyival több ammóniát tud lebontani... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!