Ki bánthatja a guppit?
Figyelt kérdés
Most mikor hazajöttem észrevettem, hogy szegény guppinak meg van tépve a farokuszonya. Melyik halam lehetett a bűnös? A többi hal sértetlen.
Van 2 guppi 1 nőstény meg 1 him.
3 xifo 2 nőstény 1 him.
2 harcoshal 1 nőstény 1 him.
3 páncélos harcsak ezek nem tom milyne neműek.
1 algaevő.
2 guráámi ezek szintén nincsenek beazonositva.
2010. ápr. 20. 23:39
11/14 A kérdező kommentje:
43 literben vannak és ugye ez így 13 hal. A többi halon semmi sérülés nincs és a 2 guppi nemrég költözött be a többiek mellé. Hát érdekes lesz kideríteni ki volt mert mindenki mást mond:)
2010. ápr. 21. 16:46
12/14 Salx Narval válasza:
Ahány akvárium annyi,tapasztalat és még az azonos halak sem viselkednek egyformán, még azonos körülmények között sem.Ne csodálkozz, hogy mindenki mást ír.Mint már írtam, bármelyik tehette.
13/14 Salx Narval válasza:
Még az is előfordulhat, hogy nem bántotta senki, csak egyszerűen nekiúszott valami éles kőnek, ágnak,stb.Minden esetre én ilyenkor kifogom és még a hálóban cseppentek a sérült részre egy két csepp malachit zöldet, vagy metilén kéket,várok 10mp-et és mehet vissza.
14/14 A kérdező kommentje:
Amennyire figyeltem őket csak az egyfajúak kergetik meg kicsit egymást. A xifo hím a nőstényeket a márvány gurámi meg a kobalt gurámit. A többiek nem szoktak.
2010. ápr. 21. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!