Nekem az aranyhalamat taccsra vágta. Mindkettőt :S :(
2010. ápr. 20. 23:45
2/14 anonim válasza:
a guppi hímek gyakran egészen lecsupaszítják egymás farokuszonyát bár ahogy kivetted neked abból csak 1 hímed van. bármelyik hal lehetett a felelős én a xifóra tippelnék saját tapasztalatok alapján de nem kell aggódni nem lesz semmi baja tőle. nekünk is folyton hajtják egymást a halak az akváriumban de nem ölték még meg egymást sohasem.
2010. ápr. 20. 23:46
3/14 anonim válasza:
A harcoshal volt. Előfordul, hogy megtépi a guppi hosszú uszonyát.
2010. ápr. 20. 23:46
4/14 A kérdező kommentje:
ja elfelejtettem irni hogy a nőstény farka van megtépve
2010. ápr. 20. 23:47
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat majd figyelgetem hátha lebukik a támadó:)
2010. ápr. 20. 23:52
6/14 anonim válasza:
nem vagyok szakértő, de szerintem tutira az algaevő volt. nekem csak algaevőim és guppijaim voltak és a guppik mindig meg voltak tépve, egy-kettő el is pusztult. láttam is néha az algaevőt támadás közben :D
2010. ápr. 21. 00:57
7/14 anonim válasza:
aha. nekem meg a gurámim osztotta az észt a társaságban mindig.. vagyis inkább a pofonokat :)
melleleg sokkal fontosabb kérdés, hogy mindez a halmennyiség mekkor akváriumban van?
2010. ápr. 21. 01:13
8/14 anonim válasza:
Tényleg jó lenne tudni az akvárium méretét. Ha kis helyre vannak összezárva akkor nőhet az agresszió.
2010. ápr. 21. 01:19
9/14 Salx Narval válasza:
Bármelyik tehette, még a guppi hím is.Meg kell figyelned, hogy megtudd.
2010. ápr. 21. 08:46
10/14 anonim válasza:
Szia!
Én is most vettem észre, a sziámi harcoshalam volt, pedig őt szeretem a legjobban eddig 2 lány guppit és 2 fiú guppit tépett halálra. most is egyet külön kellett tennem:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!