Az lenne a kerdesem hogy nyaralni voltam es amire vissza értem volt döglött hal a vízbe volt aki etette a halakat de döglött hal mar elvolt szinte bomolva kiszedtem atmostam mindent új víz es ugyan úgy meghalt egy hal létezhet hogy elkaptak valamit?
Legendák, mítoszok, egyéb elbeszélések alapján nem lehet állatot tartani. Nem még akváriumot!
A boltos ezt mondta, a párom azt mondta, olvastam a zinterrnetten...
Ez nem így működik.
Egy hörcsögöt se lehet így tartani.
Egy akvárium meg egy bonyolult komplex rendszer, ahol minden mindennel összefügg. Nem csak 1 állatot, vagy állatokat tartasz, hanem egy akváriumot tartasz életben, amiben egyébként halak is vannak.
Ez elég összetett dolog, és nem úszod meg anélkül, hogy alaposan utána olvass a dolgoknak, és a tudományosan megalapozott előírásokat be is tartsd.
Különben ez a vége. Folyamatos kudarc.
És nem érdekelnek se a legendák, se az, kinek mekkora szerencséje volt, hogy épphogy túlélték a halai.
Tényekről beszélek, azokról a tényekről, amiket épp most élsz át.
Totál fölösleges nulla tudással továbbfolytatnod ezt az ámokfutást, mert ez nem akvarisztika, hanem hal gyilkolászás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!